Over Pictureon.nl

Pictureon.nl biedt u een uniek bestelsysteem dat eenvoudig te integreren is in uw eigen website. Hiermee biedt u uw klanten een nieuwe en onderscheidende service. Via een unieke code kunnen uw klanten hun eigen foto’s bekijken en bestellen op diverse ondergronden. U bepaalt zelf de prijs van uw foto’s en ontvangt ook nog eens een winstmarge van minimaal 20 procent op alle fotoafdrukken!
Pictureon.nl is onderdeel van ZWF Ontwerp en gevestigd in Bolsward. ZWF ontwerp is een grafisch ontwerpbureau en ontwerpt inspirerende logo’s, huisstijlen, brochures en websites. Daarnaast verzorgen wij ook belettering, full color printing, promotionele artikelen, vlaggen en het bedrukken van textiel.

Ons machinepark

De Durst Omega 1
Met de nieuwe Omega 1 UV inkjetprinter heeft Photogifts.nl een grote stap vooruit gedaan. Deze dynamische en innovatieve printer is super exact, heeft een print resolutie van maar liefst 1728 DPI en is razendsnel. Door extra kleurtoevoegingen beschikt deze printer over een enorm kleurbereik en wordt daarom ook wel een fine art printer genoemd. Materialen tot 5 cm dik met een maximale breedte van 150 cm en een in principe onbeperkte lengte kunnen worden beprint.

Deze hoge resolutie print wordt ook wel kunstprint of museaprint genoemd. De kwaliteit is vergelijkbaar met de lambdaprinter. Lambdaprint is beter bekend als een high-end print met een uitstekende houdbaarheid en kleursaturatie van een ongekende kwaliteit. Het voordeel van deze printer ten opzichte van de lambdaprint is dat deze milieuvriendelijker is. Wellicht de norm voor de toekomst! Er wordt nu niet eerst op papier gedrukt maar gelijk op het uiteindelijke materiaal zoals acrylaat/plexiglas, geborsteld aluminium, dibond wit, opaal en hout.

De printer bevat naast de standaard CMYK kleuren, extra kleuren. Dit is light magenta, light cyan, grijs en wit. Deze extra kleuren zorgen ervoor dat de kleur van onder andere water, huidskleur en de lucht natuurgetrouw overkomt.

VHF CAM2030 freestafel
In 2013 heeft ZWF ontwerp geïnvesteerd in een VHF CAM 2030 freestafel. Deze freestafel biedt de mogelijkheid om veel harde materialen in alle vormen te frezen. De freestafel kan naast frezen ook ingezet worden om te snijden en te rillen. In combinatie met de de Durst Omega FineArt printer kunnen nu dus hoogwaardige prints in diverse vormen worden afgewerkt. De mogelijkheden voor eigen productie worden hiermee flink uitgebreid. Producten die nu extra in eigen huis gemaakt en afgewerkt kunnen worden zijn:

– gevelletters;
– fotoprints in diverse vormen;
– displays;
– puzzels;
– meubels;
– afwerking acrylaat
– etc…